На медичному факультеті №3 зібрали кошти ЗСУ і дітям прифронтових територій

20.09.2023

Медичний факультет №3 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця організував благодійний аукціон. У підсумку були зібрані кошти для придбання речей першої необхідності для дітей з прифронтових і деокупованих територій, а також лікарських засобів для наших військових.

Медичний факультет №3 привернув суспільну увагу найрізноманітнішими благодійними лотами. На аукціоні були представлені тубус від РПГ 18/21/22, контейнер із-під снарядів для М-777, шеврони від 65-ї окремої механізованої бригади, психологічна консультація від Ярослави Сердійчук, цукерки з бельгійського шоколаду, композиції з мила, написані олією та фарбами картини, сертифікати мультипрофільної клініки «Райеринг», шеврони від «Індустрії реклами», косметологічні процедури, кулони-амулети з гільз, патріотичний метелик, групова арт-терапія у поєднанні з ароматерапією «Кавова іграшка», майстер-клас «Ожиріння у дітей. Стрес і надлишок ваги» та груповий тренінг «Міфи та реальність грудного вигодовування».

За рахунок лотів на медичному факультеті №3 зібрали 10 500 гривень. Водночас, кафедра педіатрії №2 приєдналася до ініціативи факультету, надавши додатково 5 900 гривень. Що важливо, 16 400 гривень спрямують на придбання засобів гігієни та ліків, необхідних для дітей з прифронтових та деокупованих територій України, а також на закупівлю лікарських засобів для військових Збройних Сил України, які, ризикуючи життям, наближають нашу Перемогу.

Пресцентр НМУ за інформацією медичного факультету №3