До Всесвітнього дня прибирання долучилися студенти НМУ

18.09.2023

16 вересня студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця долучилися до масштабної міжнародної ініціативи, що об’єднує навколо себе мешканців різних країн світу з метою прибирання планети від сміття. Всесвітній день прибирання проводять щороку з метою формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання ресурсів, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього. Організатором події в Університеті виступила профспілка студентів.

На заклик активу взяти участь у прибиранні спортивного стадіону Університету відгукнулися десятки студентів, які добровільно зголосилися попрацювати у суботній день. Юнаки та дівчата розділилися на бригади або самотужки складали сміття у контейнер. Уже за лічені години стадіон змінив свій вигляд. Студенти докладали чимало зусиль, проявляли кмітливість, щоб ефективно впоратися із завданням.

Голова профкому студентів Ярослава Ґвазкова зазначила, що подібні екологічні заходи відбувалися у всіх регіонах України і проходили під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою». Вона подякувала усім хто долучився до прибирання і зробив свій особистий внесок у добру справу.

Пресцентр НМУ