В Університеті відбулася перша мотиваційна лекція «Від А до Я»

18.09.2023

Студентська рада Національного медичного університету імені О.О. Богомольця організувала першу цього навчального року мотиваційну лекцію «Від А до Я». Її спікером став випускник медичного факультету №1, а наразі інтерн акушер-гінеколог Михайло Марунчак. Присутні отримали багато корисних знань і цінних порад для особистісного розвитку, а розповідь лектора про власний шлях в медицині надихнула студентів на усвідомлений вибір спеціалізації у майбутньому.

Під час лекції Михайло Марунчак поділився своїми враженнями від навчання в НМУ з присутніми студентами з різних медичних факультетів, розповів про потужні можливості для студентів, про власні яскраві спогади зі студентських років, про отримання тут післядипломної освіти, зокрема про теперішнє навчання в інтернатурі. Він наголосив, що досвід, який студенти отримають в нашому Університеті, стане міцним фундаментом у їх становленні, як професіоналів, яких шануватимуть пацієнти та суспільство загалом.

Молодий лікар акцентував увагу на важливості підготовки та успішної здачі студентами інтегрованого тестового іспиту «Крок» для здобувачів ступеня вищої освіти та важливим етапом для майбутніх медичних фахівців. Також розповів про президентську стипендію та за яких саме умов її можна отримати студенту.

Лекція вийшла цікавою та пізнавальною, а харизма молодого інтерна підкорила серця присутніх, які залишилися не тільки враженими від почутого, а й вмотивованими. Упродовж начального року Студентська рада НМУ планує проводити багато подібних заходів, які мотивуватимуть студентів різних курсів до успішного навчання та впевненого руху до омріяних висот у медичній галузі.

 Пресцентр НМУ за інформацією відділу інформації та культурно-масового розвитку Студентської ради