Для майбутніх педіатрів влаштували «Пікнік першокурсника»

06.09.2023

 «Пікнік першокурсника», на який з нетерпінням очікували здобувачі освіти медичного факультету №3 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, став незабутнім для студентів-педіатрів і першого, і старших курсів. Для першокурсників це було перше знайомство з колегами, з якими вони разом навчатимуться на факультеті упродовж наступних років.

Представники студентської ради медичного факультету №3 доклали максимум зусиль, щоб наймолодші колеги якомога активніше долучалися до функціонування великої дружної родини НМУ. Упродовж заходу студенти-першокурсники взяли участь у цікавих фахових активностях, разом написали листи у майбутнє та обрали на галявині парку символічне дерево курсу, що символізуватиме у подальшому єдність і ріст університетської спільноти.

Деканка медичного факультету №3, професорка кафедри дитячих інфекційних хвороб Оксана Виговська та куратор медичного факультету №3, асистент кафедри дитячих інфекційних хвороб Микита Нечаєв звернулися до першокурсників зі словами підтримки. Пригадали цікаві випадки зі свого студентського життя та закликали нових вихованців НМУ задіяти весь внутрішній потенціал і знання для досягнення наукових висот.

Дружня атмосфера заходу сприяла спілкуванню. Студенти старших курсів медичного факультету №3 поділилися з присутніми корисними порадами стосовно теоретичної і практичної частин навчання. Важливою складовою події став тренінг  з виконання різних типів ін’єкцій та накладання пов’язок. Для навчання використали манекени та імітували надзвичайні ситуації в колі майбутніх педіатрів. Це сприятиме підготовці нових колег до майбутніх викликів медичної практики.

Пресцентр НМУ за інформацією медичного факультету №3