У НМУ провели виробничі збори для першокурсників

31.08.2023

31 серпня, напередодні урочистої посвяти у студенти, у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулися виробничі збори студентів-першокурсників. Здобувачів вищої освіти ознайомили з особливостями, нововведеннями навчальних програм за спеціальностями, правами та обов’язками студента, напрямами наукової роботи.

Виробничі збори провели на медичних факультетах №1-3, на стоматологічному, медико-психологічному, фармацевтичному факультетах, на факультеті підготовки лікарів для ЗСУ та у Навчально-науковому інституті громадського здоров’я та профілактичної медицини. Декани факультетів і їхні заступники привітали нових членів студентської родини НМУ та проінформували їх про важливі аспекти початку навчального року. Вчорашні вступники дізналися про історію та основні етапи становлення нашого Університету, про сучасну систему оцінювання, види контролю рівня знань, механізми вирішення надзвичайних і побутових ситуацій, безпекові заходи під час повітряних тривог, функціональні обов’язки фахівців НМУ, про можливі наслідки недбалого ставлення до навчального процесу та норм поведінки з боку здобувача освіти тощо.

А представники студентського самоврядування НМУ (студентського наукового товариства імені О.А. Киселя, студентських рад і профкомів факультетів) розповіли новим колегам про можливості, які вони матимуть під час навчання в Університеті, що сприятимуть реалізації наукових і особистісних прагнень кожного студента.

Своєю чергою студенти у цей день познайомилися з одногрупниками і старостами своїх груп, керівництвом факультетів і викладачами, колегами-старшокурсниками, які маючи досвід, відповідали на всі запитання.

Таким чином, майбутнім вихованцям нашого Університету дали дороговказ для досягнення головної мети вступу – успішного здобуття фаху лікаря. Зичимо нашим новим студентам успіху на шляху до поставленої цілі!

Пресцентр НМУ