Першокурсники Університету готуються до студентського життя

29.08.2023

Естафету турботи про нове поповнення студентів співробітники приймальної комісії передали своїм колегам у деканати факультетів НМУ імені О.О. Богомольця. Із 28 по 31 серпня триває реєстрація першокурсників на факультетах, а також заселення студентів пільгових категорій до гуртожитків нашого Університету.

Цими днями новоспечені здобувачі вищої освіти роблять перші кроки у студентському житті – підписують відповідальні навчальні документи, що не встигли оформити під час вступної кампанії, заселяються до гуртожитків, отримують книги в університетській бібліотеці. Дехто з батьків також намагається допомогти своїм дітям, проте їм нагадують, що у нащадків розпочинається доросле студентське життя і від сьогодні та в подальшому вони мають здійснювати самостійні кроки.

Декани факультетів НМУ особисто беруть участь у важливому процесі входження першокурсників у студентську сім’ю нашого Університету. Деканка стоматологічного факультету професорка Наталія Біденко зазначила, що з часів вступної кампанії на факультеті діє телеграм-канал абітурієнта, за допомогою якого підтримується постійний контакт із цьогорічними першокурсниками. Сьогодні у них також є можливість отримати всебічну консультацію щодо навчального процесу та перебування в НМУ загалом безпосередньо у працівників деканату. А декан медичного факультету №1, професор Володимир Мельник відзначив важливість першого спілкування студентів із працівниками деканатів, що триватиме щонайменше шість років. Він також запевнив, що усі студенти пільгових категорій отримають місця в гуртожитку. Співробітники деканату докладають максимум зусиль, щоб у студентському містечку, як і минулого року, були заселені усі студенти, що мають на це право.

Долучилися до першого спілкування із новим поповнення і працівники університетської бібліотеки. Вони заздалегідь підготували посібники із фундаментальних дисциплін, а студенти згідно графіка записуються до бібліотеки та отримують усю необхідну навчальну літературу з анатомії, біології, фізики, іноземної мови тощо.

Принагідно нагадуємо 5 важливих кроків, які має зробити кожен першокурсник Університету у період з 28 серпня по 1 вересня: https://nmuofficial.com/news/rekomendatsiyi-dlya-studentiv-pershokursnykiv-universytetu/

Вітаємо у медичній родині НМУ!

Пресцентр НМУ