1 вересня розпочинається навчання на курсах з щелепно-лицевої хірургії та хірургічної стоматології

15.08.2023

Кафедра щелепно-лицевої хірургії та сучасних стоматологічних технологій Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця запрошує всіх бажаючих вдосконалити хірургічну майстерність та оволодіти необхідними компетенціями на циклах спеціалізації з хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії. Навчальні курси стартують 1 вересня.

Кафедра активно впроваджує сучасні освітні технології, а її співробітники є фаховими хірургами, що працюють у провідних закладах охорони здоров’я м. Києва державної та приватної форм власності, беруть участь у міжнародних конгресах і конференціях, пройшли стажування у відомих Європейських клініках та ознайомившись із організацією лікувальної роботи й освітнього процесу.

Навчальні програми з фаху «Хірургічна стоматологія» та «Щелепно-лицева хірургія» розроблені на основі європейських протоколів, навчання відбувається у малих групах.

Долучитися до освітніх курсів кафедри щелепно-лицевої хірургії та сучасних стоматологічних технологій ІПО можна за посиланням: https://maxillofacial.education/.

Контакти: maxillofacial.nmu@gmail.com, +38 (066) 867-59-58.

 

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри щелепно-лицевої хірургії

та сучасних стоматологічних технологій ІПО