Абітурієнти, які мають дипломи бакалавра, магістра (спеціаліста), проходять співбесіду з іноземної мови

07.08.2023

У Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця розпочалися вступні іспити на спеціальності 229 «Громадське здоров’я», 226 «Фармація, промислова фармація», 073 «Менеджмент у сфері охорони здоров’я» в абітурієнтів на основі НРК 6 (бакалавр) та НРК 7 (магістр/спеціаліст). За умови успішної здачі всіх іспитів вони матимуть можливість отримати другу вищу освіту у заочному форматі. Окрім фахових екзаменаційних випробувань, вступники повинні пройти співбесіду з іноземної мови.

Так, вступ на навчання для здобуття ступеня магістра, на основі раніше здобутого ступеня вищої освіти здійснюється за результатами єдиного вступного іспиту (ЄВІ) або співбесіди з іноземної мови та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) або фахових іспитів, залежно від категорії вступників та спеціальності вступу.

Традиційно, перед початком іспитів вступників привітали представники приймальної та екзаменаційної комісії і заступник голови Приймальної комісії, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко. Вони побажали вступникам успіхів в екзаменаційному випробуванні, вступити до Університету й отримати можливість здобути якісну сучасну освіту.

Своєю чергою голова екзаменаційної комісії Університету, професорка Надія Гаєвська зазначила, що з кожним роком рівень володіння іноземною мовою у потенційних здобувачів вищої медичної освіти зростає, передусім англійською. Цьогоріч із чотирьох мов (англійської, німецької, французької та іспанської) вступники обирали саме англійську та продемонстрували достатній рівень знань і тепер на них чекають фахові іспити.

Нагадаємо, що до 16 серпня включно у НМУ триває прийом заявна вступ від абітурієнтів, які мають дипломи бакалавра, магістра (спеціаліста).

Важлива інформація для вступників: ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2023

Контакти Приймальної комісії:

+38 (044) 454-49-83

+38 (044) 454-49-49

+38 (044) 454-49-00

+38 (093) 014-48-30

Електронна адреса: pknmu@nmu.ua

Телеграм-чат: https://t.me/+elQLgBwWmPBlOGRi

Пресцентр НМУ