Вступна кампанія – 2023: потенційні студенти НМУ

31.07.2023

Хто вони, вступники Національного медичного університету імені О.О. Богомольця 2023 року? Знайомимо з нашими потенційними студентами, які стоять на початку складного, але захопливого життя. І саме наш Університет вони обрали сходинкою у здобутті майбутньої професії.

 

Анастасія Мовчан

Анастасія мріяла стати лікарем з дитинства, а після закінчення НУ «Чернігівська політехніка» за спеціальністю «Фізична терапія» планує вдосконалювати свої навички упродовж життя. Від друзів і знайомих дівчина дізналася про переваги навчання у нашому Університеті, приїхала до столиці, щоб випробувати свої сили під час фахового іспиту за спеціальністю 227 «Терапія та реабілітація». У разі отримання високого балу вступниця сподівається навчатися за індивідуальним графіком, щоб поєднувати освітній процес з роботою.

 

Ольга Корнєєва

Ольга працює з дітьми з особливими потребами, має освітній ступінь бакалавра за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія». Маючи певний досвід роботи у інклюзивному освітньому середовищі, прагне підвищувати свій кваліфікаційний рівень. Для цього обрала на її погляд найкращий медичний заклад освіти – Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, планує стати лікарем-реабілітологом. У подальшому хотіла б працювати у клінічних закладах охорони здоров’я, де зможе у повній мірі застосувати набуті знання і вміння.

 

Юлія Кошеленко

Юлія також планує навчатися за спеціальністю 227 «Терапія та реабілітація» та розвиватися у професії. Для подальшого навчання обрала Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, про вступ до якого мріяла ще зі шкільної лави. Нині вона працює у Черкаській міській реабілітаційно-оздоровчій поліклініці «Астра». Вважає обрану спеціальність дуже затребуваною, прагне допомогти якомога більшій кількості постраждалих унаслідок бойових дій. У разі успішного вступу на магістратуру НМУ, готова навчатися і дистанційно, і за денною формою.

 

Артем Власюк

Артем є випускником-бакалавром НМУ імені О.О. Богомольця. Нині вступає на магістратуру нашого Університету. Зазначає, що має палке бажання продовжити навчання саме в стінах Альма-матер. Оскільки звик до вимогливого ставлення до підготовки фахівців, високого рівня викладання матеріалу, достатньої кількості практичних занять. І не впевнений, що в інших медичних ЗВО отримає освітні послуги аналогічної якості. У цьому переконався упродовж чотирьох років навчання. Завдяки отриманим компетенціям Артем вважає, що йому буде простіше скласти фаховий іспит, ніж вступникам, які не навчалися у НМУ.

 

Андрій Кротовський

Андрій, як і Артем, прагне вступити на 5 курс в НМУ після закінчення бакалаврату у нашому Університеті. Навчанням задоволений. Каже, що програма підготовки є максимально збалансованою. Достатня кількість теоретичних годин у поєднанні з практичними вправами сприяли формуванню необхідних знань і навичок, якими має володіти бакалавр. Тому під час роботи з пацієнтами Андрій відчуває себе впевнено. На його думку, отриманий досвід стане у нагоді і при складанні фахового іспиту.

Бажаємо вступникам успіхів!

Пресцентр НМУ