На фармацевтичному факультеті відбувся День відкритих дверей

26.07.2023

25 липня фармацевтичний факультет Національного медичного університету імені О.О. Богомольця провів День відкритих дверей для абітурієнтів в онлайн-форматі. Учасників заходу найбільше цікавили питання пов’язані з особливостями освітнього процесу на різних формах навчання фармацевтичного факультету, а також перспективами працевлаштування в галузі.

Зустріч відкрила деканка фармацевтичного факультету, професорка Тетяна Рева, яка розповіла учасникам заходу про Стандарт вищої освіти за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» для магістерського рівня вищої освіти. Кураторка фармацевтичного факультету, доцентка Ольга Тимощук представила аудиторії правила прийому на навчання за спеціальністю на денну, вечірню та заочну форму навчання для осіб, які вступають на основі повної загальної середньої освіти.

Вступити на  фармацевтичний факультет можна також при наявності освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра (НРК5); освітнього ступеня бакалавра (НРК6); освітнього ступеня магістра, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста (НРК7).

Під час зустрічі абітурієнти запитували про перебіг цьогорічної вступної кампанії, особливості різних форм навчання. Заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії, доцентка Ірина Костюк детально відповіла на всі запитання.

Зичимо абітурієнтам успіху на шляху до поставленої цілі!

Пресцентр НМУ