Студентка НМУ виборола медалі Чемпіонату Європи з підводного плавання

25.07.2023

Право представляти нашу країну на престижних міжнародних змаганнях в Угорщині студентка медичного факультету №2 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Євгенія Тимошенко виборола під час Чемпіонату України з підводного спорту. Тоді наша студентка здобула три золоті й одну срібну медалі. Днями Євгенія поповнила медальну скарбничку новими нагородами Чемпіонату Європи.

Чемпіонат Європи з підводного плавання відбувся у м. Гьоделе (Угорщина) 17-23 липня. У складі збірної команди України Євгенія Тимошенко виборола срібну медаль на дистанції 50 м та бронзову медаль на дистанції 100 м. Окрім того, вона посіла 4 місце в естафеті 4х100 м і 10 місце на дистанції 200 м.

Чергові перемоги студентки нашого Університету демонструють високий рівень її спортивної підготовки та вкотре підтверджують, що українці – нація переможців, і одна з таких переможниць навчається в НМУ імені О.О. Богомольця.

Щиро вітаємо Євгенію Тимошенко з успішними виступами, бажаємо їй нових яскравих перемог, а також повноцінно відпочити перед новим навчальним роком!

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я