Триває набір на навчання в інтернатурі за спеціальністю «Стоматологія»

13.07.2023

Кафедра стоматології Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця запрошує на навчання в інтернатурі за спеціальністю «Стоматологія»! Програма підготовки розрахована на 1 рік і складається з освітньої та практичної частин.

Освітня підготовка проводиться на кафедрі стоматології Інситуту післядипломної освіти НМУ лікарів-інтернів і триває 3 місяці. Її освітня складова повністю відповідає кваліфікаційній характеристиці лікаря-спеціаліста та охоплює всі розділи спеціальності: терапевтична стоматологія, дитяча стоматологія, хірургічна стоматологія, ортопедична стоматологія, ортодонтія

Практична підготовка триває 8 місяців, проводиться на базі Стоматологічного медичного центру НМУ ім. О. О. Богомольця та додаткових клінічних базах – стоматологічних медичних центрів «ОДОНТОМЕД», «ЛІБЕРТІ ДЕНТ», «АРТСМАЙЛ», «ТРІШИРО», «ЛІРАМЕД», «Академічна стоматологія»,  Центру сприяння розвитку ортодонтії «ЮВІС» та Центральної стоматологічної поліклініки МВС України.

Початок навчання – 1 серпня 2023 року.

Набір триває до 28 липня 2023 р.

Додаткова інформація:

(063) 260 44 77

Стоматологічний медичний центр НМУ

( вул. Зоологічна,1 , 3 поверх, каб. 322)

Кафедра стоматології Інституту післядипломної освіти НМУ