Вступна кампанія 2023: реєстрація для участі у ЄВІ та ЄФВВ

13.07.2023

12-14 липня відбудеться додаткова реєстрація осіб, які бажають взяти участь у складанні Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) або Єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ). Приймальна комісія Національного медичного університеті імені О.О. Богомольця інформує абітурієнтів, які попередньо здобули освітній ступінь бакалавра (НРК 6) та магістра/спеціаліста (НРК 7) про усі необхідні етапи для вступу.

Для реєстрації вступник має подати особисто або надіслати на офіційну електронну адресу приймальної комісії pknmu@nmu.ua скановані копії (фотокопії):

    • заповненої заяви-анкети (форму можна отримати натиснувши на посилання заява-анкета  для оформлення екзаменаційного листка;
    • документа, що посвідчує особу;
    • документа, що підтверджує інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків (далі – РНОКПП)
    • документа, що підтверджує причину невнесення до анкети інформації про РНОКПП (для осіб, які в установленому законодавством порядку відмовилися від прийняття РНОКПП);
    • документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень);
    • довідки щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у відповідному році, виданої за місцем навчання (для осіб, персональні дані яких не вносять до Єдиної державної бази з питань освіти). Форму можна отримати натиснувши на посилання довідка;
    • медичного висновку про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою первинної облікової документації 086-3\о, затвердженого наказом МОН України №1027/900 (у разі необхідності створення особливих умов для проходження вступних випробувань);
    • фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника (файл із фото формату jpg або png, розмір якого не більше 1мб)
    • у разі дистанційної реєстрації слід зазначити:

– у темі листа:

«ЄВІ/ЄФВВ Реєстрація, прізвище, ім’я і по батькові (повністю)».

– у тексті листа:

прізвище, ім’я і по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявністю).

Після реєстрації Приймальна комісія надсилає вступнику скановані копії Екзаменаційного листка та Реєстраційної картки учасника вступних випробувань на електронну адресу, зазначену в Заяві-анкеті.

Вступник має перевірити отриману інформацію на достовірність та надати відповідь на електронну пошту Приймальної комісії НМУ.

Оригінал Екзаменаційного листка:

  • зберігається у Приймальній комісії у разі, якщо вступник вказав на таку потребу в анкеті, та видається йому особисто. Вступник має забрати документ не пізніше, ніж за два тижні до початку вступних випробувань;
  • надсилається вступнику засобами поштового зв’язку – у разі, якщо вступник вказав на таку потребу в анкеті.

Для кожного вступника, якому оформлено Екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється інформаційна сторінка «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури» (далі – Кабінет), доступ до якої здійснюється за номером Екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому. Саме в Кабінет буде надіслано запрошення-перепустку із зазначенням інформації про пункт тестування, у якому вступник проходитиме вступні випробування, дату та час початку випробування.

Факт оформлення Приймальною комісією Екзаменаційного листка є підставою для опрацювання персональних даних під час підготовки, організації та проведення вступних випробувань відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Додаткова інформація:

Для певних категорій зареєстрованих вступників у період із 3 до 16 серпня  2023 року буде проведено додаткову сесію ЄВІ/ЄФВВ. Участь у ній мають право взяти ті, хто:

  • не встиг зареєструватися для участі в ЄВІ/ЄФВВ під час основного періоду реєстрації;
  • зареєструвався для участі в основній сесії, проте з певних поважних причин не зміг взяти участі в тестуванні, не зміг розпочати або завершити виконання завдань вступного випробування.

Докладніше за посиланням.

Нагадуємо, що вступ на основі НРК 6 та НРК 7 для здобуття рівня магістр на відповідні спеціальності до НМУ імені О.О. Богомольця відбувається за результатами вступних випробувань представлених в таблиці нижче:

Попередній здобутий рівень освіти Спеціальність
222 «Медицина», 224 «Технології медичної діагностики та лікування», 225 «Медична психологія», 226 «Фармація, промислова фармація», 227 «Фізична терапія, ерготерапія», 229 «Громадське здоров’я» 073 «Менеджмент»
НРК 6 (бакалавр) за результатами:

–   Єдиного вступного іспиту (ЄВІ)

–   Фахового іспиту (ФІ)

за результатами:

–   Єдиного вступного іспиту (ЄВІ)

–   Єдиного фахового вступного випробування

(ЄФВВ)

 

 

НРК 7 (магістр/ спеціаліст) за результатами:

– Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) або вступного іспиту з

за результатами:

– Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) або вступного

іноземної мови на вибір вступника

– Фахового іспиту (ФІ)

іспиту з іноземної мови на вибір вступника

– Фахового іспиту (ФІ) або Єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) на вибір вступника

Складання фахового іспиту для вступу для здобуття ступеня магістр проходитиме в НМУ за попередньою реєстрацією відповідно до Правил прийому.

Корисні посилання:

Календар проведення ЄВІ/ЄФ

Основне про магістерські випробування

Загальні характеристики тестів ЄВІ

 

Приймальна комісія НМУ