Фахівці НМУ обмінялися досвідом лікування дітей з вродженими розщілинами губи та піднебіння

03.07.2023

Днями фахівці кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії дитячого віку Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяли участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю «Актуальні питання лікування дітей з вродженими розщілинами губи та піднебіння». Захід відбувся на базі Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Модератором конференції виступив учасник програми з лікування вроджених розщілин губи та піднебіння «Smile Train», доцент кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії дитячого віку НМУ Ростислав Єгоров. Асистент Олег Шафета представив доповідь «Морфометрична оцінка велофарингеального комплексу після велопластики».

У конференції взяли участь щелепно-лицеві хірурги, ортодонти, логопеди, хірурги, радіологи, генетики, психологи, педагоги з різних регіонів України. Досвідом роботи з учасниками зібрання поділилися провідні пластичні хірурги – Персі Россел Перрі, Роберт Дж. Манн, Оксана Джексон.

Співробітники кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії дитячого віку НМУ імені О.О. Богомольця подякували колегам з НДСЛ «Охматдит» за високий рівень організації професійної дискусії та обмін досвітом.

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри щелепно-лицевої хірургії дитячого віку