Студенти 1-2 курсів стоматологічного факультету завершили складання семестрових іспитів

27.06.2023

Для здобувачів вищої медичної освіти найбільш хвилюючими і пам’ятними є перші сесії, особливо іспити з об’ємних фундаментальних дисциплін. Студенти 1-2 курсів стоматологічного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця складали іспити з анатомії, гістології, біології, мікробіології, фізіології та біохімії.

Значна частина іспитів була в дистанційному форматі, але кілька груп у повному складі змогли прибути до Університету та складати іспити очно.

Попередньо всі кафедри провели консультації, представили регламент складання іспитів, відповіли на запитання студентів. Для кращої підготовки на кожній кафедрі було створено графіки консультацій, деканат організовував онлайн-зустрічі з викладачами й екзаменаторами, на сторінках кафедр було представлено вичерпну інформацію щодо іспитів зі зразками задач і варіантами їхнього вирішення.

Студенти продемонстрували достатньо високий рівень опанування фундаментальними дисциплінами, що свідчить, що вони зможуть ефективно використати отримані знання на кафедрах клінічного спрямування.

Деканат стоматологічного факультету