Студентка НМУ самотужки доставила в Україну гуманітарний вантаж з Європи

22.06.2023

До волонтерства активно та невпинно долучається студентська молодь Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Кожен прагне зробити свій посильний внесок у перемогу над ворогом. П’ятикурсниця медичного факультету №4 Катерина Шарай на власному авто нещодавно подолала понад 3 000 кілометрів і привезла до України гуманітарну допомогу з Франції та Німеччини.

Допомогли дівчині друзі та родичі, які проживають у цих країнах. Вони, знаючи про її активну волонтерську діяльність, зібрали кошти і закупили найнеобхідніші медикаменти, засоби гігієни, очищення води тощо. Катерина Шарай координує свої дії з іншими волонтерами нашого Університету. І цього разу волонтерка передала гуманітарний вантаж НМУ, що спрямовано у постраждалі від ворожої агресії регіони України й у військові шпиталі.

Нагадаємо, що в нашому Університеті волонтерською діяльністю займаються як викладачі, так і студенти: періодичні поїздки у прифронтові та деокуповані міста для надання медичної допомоги населенню, збори необхідного постраждалим внаслідок повномасштабного вторгнення, допомога лікарям у медичних закладах з пораненими тощо. Щоб взяти участь у цьому, далеко невичерпному, переліку акцій – студенти НМУ мають звернутися до свого деканату або органів студентського самоврядування.

Разом до Перемоги!

Пресцентр НМУ