НМУ імені О.О. Богомольця та ІПООД імені Івана Зазюна реалізовуватимуть спільні проєкти

20.06.2023

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця та Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зазюна НАПН України розпочали співпрацю у сфері психолого-педагогічної і андрагогічної підготовки медиків, співробітників і здобувачів освіти НМУ. Між двома освітніми закладами здійснюватиметься експериментально-дослідницька та інноваційна  діяльність, а така колаборція дозволить проводити спільні навчальні та освітні проєкти.

Так, у рамках співпраці планують посилювати психолого-педагогічну складову та андрагогічну підготовку у контексті підвищення кваліфікації лікарів і навчання майбутніх медиків. Окрім того, НМУ та ІПООД планують обмінюватися професорсько-викладацьким складом і науковцями. Проводитимуть і спільні навчальні та наукові заходи, зокрема вузькоспеціалізовані конференції, семінари, круглі столи, а також братимуть участь у міжнародних академічних програмах.

19 червня було підписано договір про співпрацю між закладами вищої освіти.  Під час підписання були присутні директорка Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зазюна Лариса Лук’янова, перший проректор НМУ Олександр Науменко, заступниця директора Інститут післядипломної освіти НМУ Валентина Проценко, начальниця Навчально-наукового центру неперервної освіти НМУ Віолетта Уліщенко.

Пресцентр НМУ