Аспіранти НМУ продемонстрували високий рівень власних наукових досліджень

19.06.2023

16 червня у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця у змішаному форматі відбулась річна атестація аспірантів 1-го, 2-го та 3-го років навчання. Члени комісії заслухали звіти 270 аспірантів та оцінили їхні здобутки.

Річну атестацію провела комісія, до складу якої увійшли проректор з наукової роботи та інновацій, професор Сергій Земсков, завідувачка відділу аспірантури та докторантури, доцентка Катерина Гололобова, провідна фахівчиня відділу аспірантури та докторантури Ілона Дюдіна, голова товариства молодих вчених і спеціалістів, доцентка Ірина Костюк, гаранти освітньо-наукових програм.

Аспіранти дуже відповідально поставилися до цьогорічної атестації. Кожен підготував презентацію, де відобразив свої досягнення за звітний період. Не зважаючи на складні умови та виклики з якими зараз стикаються молоді науковці, всі успішно виконують освітню складову індивідуального плану аспіранта та працюють над власними науковими дослідженнями. Також публікують статті в рейтингових виданнях та беруть участь у конференціях, зокрема й закордонних. В цілому рівень наукових досліджень лише зростає.

За результатами річної атестації буде оприлюднено рейтингову оцінку діяльності аспірантів за 2022/2023 навчальний рік. Всі аспіранти, які представили комісії власний звіт, будуть переведені на наступний рік навчання.

Бажаємо аспірантам нашого Університету подальших успіхів у виконанні наукових досліджень!

Пресцентр НМУ за інформацією відділу аспірантури та докторантури