Триває екзаменаційна сесія у здобувачів вищої медичної освіти НМУ

01.06.2023

1-го червня випускники денної форми навчання фармацевтичного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця складали другий етап Єдиного державного кваліфікаційного іспиту в галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 226 «Фармація». До них долучилися випускники закладів вищої медичної освіти, що територіально знаходяться на окупованій території або в зоні бойових дій. На другому етапі оцінюється рівень професійної компетентності із професійно орієнтованих (клінічних) дисциплін.

Також цього дня апробаційний ЄДКІ для здобувачів ступеня фахової передвищої освіти складали вихованці Медичного фахового коледжу НМУ за спеціальністю «Стоматологія».

Освітній захід відбувався у морфологічному та стоматологічному корпусах. Допомагали працівникам Центру тестування при МОЗ України співробітники деканату фармацевтичного факультету на чолі з деканкою, професоркою Тетяною Ревою, а також колектив і директорка Медичного фахового коледжу Ганна Піскунова.

Деканка фармацевтичного факультету зазначила, що випускники складають інтегрований тестовий іспит «КРОК 2» напередодні захисту магістерських робіт. Вона сподівається, що усі цьогорічні випускники, а їх більше 50, успішно подолають складний і відповідальний навчальний іспит й отримають дипломи фармацевтів.

Пресцентр НМУ за інформацією деканату фармацевтичного факультету