Магістри спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» вперше складали ЄДКІ

11.05.2023

Випускники медико-психологічного факультету другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» вперше у цьому році складають Єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ). 11 травня у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця разом із студентами нашого Університету складали іспит представники закладів вищої медичної освіти із Чернігова, Житомира, Сум, Харкова і Тернополя.

Активно долучилися до організації освітнього заходу працівники деканату медико-психологічного факультету на чолі з деканкою, професоркою Мирославою Філоненко. Прийшла підтримати своїх вихованців завідувачка кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини, гарант освітньої програми, професорка Олена Дорофєєва.

Як зазначила гарант ОПП, нинішній іспит має статус апробаційного, проте випускники і викладачі старанно готувалися. Відтак, очікують на позитивні результати. У процесі підготовки особливу увагу звертали на знання фахових компетентностей і практичних навичок з реабілітації та профільного менеджменту, зокрема обстеження пацієнта, оцінки, аналізу й контролю реабілітаційного процесу.

Пресцентр НМУ