ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ ЩОДО РОЗРОБКИ ПОЛОЖЕНЬ ПРО СТУДЕНТСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ.

17.02.2015

18 лютого в адміністративному корпусі НМУ імені О.О.Богомольця під головуванням ректора Катерини Амосової відбулося засідання робочої групи щодо розробки положень про студентське самоврядування. У засіданні також взяли участь проректори, декани, керівники підрозділів, викладачі та студентський актив НМУ.

З доповіддю «Проект положень про студентське самоврядування» виступив в.о. голови Студентського парламенту Петро Згурський, який ознайомив присутніх з основними пропозиціями, внесеними членами студентського самоврядування.

В ході обговорення проекту виникло чимало дискусій: чи можуть іноземні студенти входити в органи студентського самоврядування, чи залишатимуться окремою структурою; щодо прохідного бар’єру та кількості турів виборів голови Студентського парламенту; процесу складання кошторису, а також критеріїв обрання студентських деканів та старост курсів.
Учасники робочої групи зійшлися на думці, що доцільно було б продовжити роботу над проектом Положень з урахуванням зауважень, які були висловлені в ході зустрічі.