Молоді вчені НМУ взяли участь у науково-технічному конкурсі «Еко-техно Україна»

06.03.2023

1 та 2 березня відбувався ІІ етап науково-технічного конкурсу «Eкo-Техно Україна» — національного етапу Міжнародної науково-технічної виставки Regeneron ISEF-2023. Молоді вчені Університету взяли участь у роботі журі в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді МОН України.

Відтак, до роботи журі долучилися Ірина Костюк, Роман Паливода, Петро Понятковський, Аліна Сліпець, Олексій Печак, Алла Іщенко, Вікторія Товщик, Юлія Бойко, Вероніка Мельник, Олена Темірова, Вікторія Короленко. Молоді вчені оцінювали подані на конкурс наукові проєкти учнів 9-12 класів закладів загальної середньої та учні (вихованці) професійно-технічних і закладів позашкільної освіти у секціях «Біомедична та медичні науки (BMED), «Мікробіологія (MCRO)» та «Хімія, Біохімія (BCHM/CHEM)».

Усі учасники продемонстрували гарні наукові проєкти, вільно володіли матеріалом та орієнтувалися у відповідних галузях науки. Вітаємо переможців, які представлятимуть Україну на міжнародному рівні у Всесвітньому огляд-конкурсі наукових та інженерних досягнень школярів, який щорічно проходить у США та координується авторитетною некомерційною організацією Science Service.

 

Товариство молодих вчених і спеціалістів