Запрошуємо взяти участь у тижневому циклі навчання в Університеті Гранади за програмою Erasmus+

20.02.2023

Відділ міжнародних зв’язків оголошує конкурс для студентів та науково-педагогічних працівників нашого Університету на офлайн-навчання в рамках міжінституційної угоди за програмою Erasmus+ 2020-2023 в установі-партнері Університеті Гранади (Іспанія).

Стипендії для навчання можуть бути реалізовані адміністративними чи науково-педагогічними працівниками та студентами НМУ на кафедрах чи підрозділах Університету Гранади або шляхом участі в будь-якому із запланованих Тижнів навчання учасників чи в Міжнародному тижні розвитку наукових дослідників.

Деталі заходів опубліковані за посиланням: http://internacional.ugr.es/ pages/perfiles/pas/staff -training-week/index

Також дана програма дозволяє учасникам проводити викладацьку діяльність (мінімум 8 годин) в Університеті Гранади (http://internacional.ugr.es/ pages/perfiles/profesorado/ erasmus-dimension- internacional-movilidad-de- profesores-con-fines-docentes- paises-asociados?lang=en).

Відтак, перші два тижні навчання заплановані у березні. Один англійською (з 6 по 10 березня 2023 року) та один іспанською мовами (з 20 по 24 березня 2023 року).

Подати онлайн-заявку можна за наступними посиланнями:

Тривалість індивідуальної мобільності має становити 5 робочих днів плюс 2 додаткові дні для подорожі.

Для участі в конкурсі до 27 лютого 2023 року слід надіслати на електронну адресу intdep@nmu.ua підписаний лист про номінацію (шаблон додається) і копію паспорту.

 

За інформацією відділу міжнародних зв’язків