Майбутні магістри громадського здоров’я звітують про навчальні досягнення

18.01.2023

На медичному факультеті №4 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця розпочалася екзаменаційна зимова сесія для студентів І року навчання підготовки магістрів за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я». Дана спеціальність є актуальною та достатньо затребуваною в сучасних умовах трансформаційних перетворень у галузі охорони здоров’я.

Першими звітували про навчальні досягнення за підсумками осінньо-зимового семестру студенти очної форми навчання, які 17 січня 2023 року складали іспит з навчальної дисципліни «Основи громадського здоров’я».

Голова екзаменаційної комісії, декан медичного факультету №4, доцент Василь Алексійчук привітав студентів із важливим етапом на шляху опанування майбутньою спеціальністю. Заступник голови екзаменаційної комісії, завідувач кафедри соціальної медицини та громадського здоров’я, професор Тетяна Грузєва нагадала здобувачам освіти регламент проведення контролю знань і побажала успішного складання іспиту.

Так, регламент іспиту включав тестування, відповіді на теоретичні питання та демонстрацію практичних навичок у вирішенні складних ситуаційних задач.

Члени екзаменаційної комісії відмітили належний рівень підготовки магістрів з основ громадського здоров’я та високу вмотивованість до засвоєння профільної дисципліни, що підтвердили результати тестування і заслуховування відповідей студентів.

На старті – складання іспиту з основ громадського здоров’я студентами заочної форми навчання. Бажаємо їм наснаги у навчанні та високих оцінок екзаменаторів!

 

Кафедра соціальної медицини та громадського здоров’я