Провідні фахівці НМУ продовжують розвиток роботизованої хірургії в Україні

17.01.2023

У рамках співпраці Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» та Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, для покращення навичок роботи з роботизованою системою «Brainlab» відбулося стажування провідних спеціалістів із патології хребта – завідувача кафедри дитячої хірургії, професора Анатолія Левицького та завідувача Центру радіології НДСЛ Станіслава Ребєнкова.

Стажування проводилося з 10 по 13 січня 2023 року в провідній клініці нейрохірургії факультету медицини Мюнхенського університету Людвіга-Максиміліана (Мюнхен, Німеччина), що спеціалізується на впровадженні новітніх розробок у галузі медицини в практичну діяльність.

Використання системи «Brainlab» в умовах Охматдиту дасть змогу покращити якість оперативних втручань на хребті та зменшити ризики післяопераційних ускладнень.

Вже понад чверть століття компанія пропонує інноваційні рішення в галузі хірургії та променевої терапії, розробляючи програмні й апаратні технології, що допомагають медичним установам, лікарям та їхнім пацієнтам боротися з раком та іншими захворюваннями головного мозку і всього організму.

 

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри дитячої хірургії