У НМУ відбулася І українсько-польська конференція з комунікації

04.01.2023

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця та Варшавський медичний університет у грудні 2022 року провели І науково-практичну конференцію за міжнародної участі «Комунікація як необхідна складова освітнього процесу майбутніх лікарів та провізорів». Захід складався з 3 секцій. Дискурс і презентація доповідей відбувалися онлайн у Zoom.

Конференція пройшла під патронатом ректора Варшавського медичного університету Збіґнєва Ґаціонга і ректора НМУ імені О.О. Богомольця Юрія Кучина. В організаційному комітеті були перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти НМУ Олександр Науменко та проректор з наукової роботи та інновацій Сергій Земсков, директор Центру медичної комунікації Антоніна Дорошевська, викладачі Центру медичної комунікації Адріанна Бечек, Мацей Миколайчак та Йоанна Завановська, декан стоматологічного факультету Наталія Біденко, заступники начальника навчально-методичного відділу НМУ Інна Кучеренко та Наталія Гребінь.

Відтак, конференція складалася із 3 секцій:

Секція 1. «Комунікативні навички» як необхідна складова в діяльності лікарів та провізорів.

Секція 2. Засоби комунікації в галузі знань «Охорона здоров’я». Телемедицина.

Секція 3. Блог лікаря. Секція студентських наукових робіт.

 

Відповідно до критеріїв нарахування балів безперервного професійного розвитку, спікери конференції отримали по 30, а слухачі по 5 балів.

 

Пресцентр НМУ