Попри війну іноземні громадяни складають вступні іспити до НМУ

19.12.2022

16 грудня в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулися вступні іспити для іноземних громадян. Попри військове вторгнення рф в Україну, до нашого Університету продовжують вступати громадяни інших країн.

Традиційно, перед початком іспитів вступників привітав перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, заступник голови приймальної комісії, професор Олександр Науменко. Він побажав іноземним громадянам успішно скласти іспити та стати студентами нашого Університету.

Абітурієнти здавали дисципліни за вибором: українська або англійська мови (голова екзаменаційної комісії Надія Гаєвська), біологія або хімія (голова екзаменаційної комісії Марія Кравчук), фізика або математика (голова екзаменаційної комісії Олександр Чалий). Іспит тривав майже 4 години. Всі студенти склали випробування на позитивні оцінки.

Нагадаємо, вимоги до вступників із числа іноземців, які прибули в Україну з метою навчання, умови прийому, терміни прийому заяв і документів, проведення вступних випробувань, творчих конкурсів і зарахування зазначаються у Правилах прийому та оприлюднюються на офіційному сайті.

 

Пресцентр НМУ