На медичному факультеті №4 НМУ провели зустріч з інтернами різних спеціалізацій

14.12.2022

За ініціативи студентської ради на медичному факультеті №4 провели мотиваційну зустріч із молодими лікарями, лікарями-інтернами, старшими лаборантами кафедр і випускниками Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. В рамках зустрічі було проведено збір коштів на подарунки для дітей з НДСЛ «Охматдит».

На заході спікери розповідали про свої студентські роки та ділилися секретами дієвого навчання. Інтерни розказали про те, як обирали спеціалізацію, про особливості роботи та шляхи подолання труднощів на своєму шляху. Слухачі мала змогу отримати цінні поради, відповіді на важливі питання та певні настанови щодо майбутньої діяльності.

Серед доповідачів заходу _ виконуюча обов’язки голови студентської ради медичного факультету №4 Світлана Шевчук. Голова інформаційного відділу студентської ради медичного факультету №4 Наталія Шульга розповіла про лабораторну діагностику, мікробіологію та вірусологію. Тему «Загальна практика – сімейна медицина» розкрила Аліна Соколенко. Микола Шраменко розповів про громадську діяльність, стоматологію та військову справу. Важливі аспекти акушерства та гінекології означила Вероніка Ніколаєнко, а загальної хірургії – Михайло Рудас та Ілля Шпак. Спікерами з офтальмології виступили Єлизавета Іванюта та Роман Павленко. Секретами терапії та ревматології поділився Олександр Кривоус, а ортопедії та травматології – Мурат Базаров. Щодо особливостей роботи у сфері неврології розповіла Олена Полюхович, а ключові моменти з реабілітології розкрив Олександр Терещук.

Також в рамках зустрічі студенти провели збір коштів на подарунки для дітей з НДСЛ «Охматдит» до Дня Святого Миколая. За зібрані кошти придбають подарунки для дітей, які наразі перебувають на лікуванні в цьому закладі охорони здоров’я. Традиційно, напередодні свята Студрада НМУ відвідає дітей в Охматдиті, аби влаштувати для них свято.

 

Студентська рада медичного факультету №4