На вебінарі Товариства молодих вчених обговорили досвід стажування у Варшаві

08.12.2022

Для Товариства молодих вчених і спеціалістів, яке у цьому році відзначає своє 50-річчя, міжнародна наукова діяльність є одним із провідних напрямків роботи. Так, починаючи з 1 жовтня 2022 року, розпочата програма академічного обміну для аспірантів Erasmus+ у рамках співпраці між Варшавським медичним університетом   і Національним медичним університетом імені О.О. Богомольця. У межах проєкту 5 аспірантів отримали змогу пройти  Clinical Fellowship в університетських лікарнях Варшави.

7 грудня Товариство молодих вчених і спеціалістів провело вебінар «Досвід стажування молодих вчених у Варшавському медичному університеті».

Із вітальним словом до учасників заходу звернулися проректор з наукової роботи та інновацій, професор Сергій Земсков і  голова ТМВС, доцент Ірина Костюк.

Своєю чергою молоді вчені Тетяна Іванець, Наталія Семенко, Наталія Бабченко, Катерина Спічак, Анна Романова, які представляють різні кафедри НМУ імені О.О. Богомольця, розповіли про умови та терміни стажування, своїх наставників, про співпрацю на базах стажування, наукові здобутки, а також про дружню і привітну атмосферу, яку відчули у Варшавському медичному університеті. Згодом аспіранти відповіли на численні питання учасників вебінару.

Що важливо, голова Товариства, доцент Ірина Костюк оголосила про початок нового конкурсного відбору на стажування у Варшавському медичному університеті. Усі бажаючі можуть пройти реєстрацією за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1HfVAGJABigNANN8gdg8LUtgN0aHpNsldQWIR15_LVec/edit.

 

 За інформацією Товариства молодих вчених