Студрада медичного факультету №2 запрошує на вечори з настільними іграми

10.11.2022

7 листопада Культурно-розважальний сектор Студентської ради медичного факультету №2 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця провів вечір настільних ігор. Тимчасові запровадження дистанційного формату навчання через пандемію Covid-19 та військове вторгнення росії уповільнюють процес соціалізації студентства, а саме такі заходи і допомагають розвивати комунікаційні навички та накопичувати соціальний капітал.

Настільні ігри – це можливість повернутись до живого спілкування, радісно та з користю спільно провести час. Більшість настільних ігор передбачає наявність кількох гравців, а, відтак, можна веселою компанією відволіктися від навчання та сірої буденності. Але головне – вони сприяють розвитку соціальних навичок. Для ефективної гри необхідно живе спілкування та вміння комунікувати з іншими гравцями.

Студенти різних курсів мали змогу познайомитися та поспілкуватися один з одним за цікавими іграми і чашкою чаю та солодощами. Весь вечір був сповнений приємною атмосферою, жартами та радістю, чого і прагнули організатори.

Слідкуйте за анонсами та приєднуйтесь до аналогічних заходів у майбутньому.

 

Студрада медичного факультету №2