Український науково-медичний молодіжний журнал запрошує молодих науковців до публікації

08.11.2022

Редакція Українського науково-медичного молодіжного журналу (УНММЖ) запрошує молодих науковців НМУ публікуватися у виданні. Публікація статей допомагає авторам розвиватися як спеціалістам і робити свій вклад у науку з інтеграцією у всесвітній науковий простір. За одним із найпрестижніших у світі рейтингів наукових видань Index Copernicus International журнал має індексацію в Journals Master List 2021 ICV 2021: 100.00.

Наукова діяльність молодих українських вчених не припиняється навіть за складних умов війни. Про це свідчать, зокрема, нововведення, постійний розвиток і покращення роботи Українського науково-медичного молодіжного журналу. Це – фахове видання, що висвітлює наукові досягнення молодих вчених, дослідників або практиків та виходить за підтримки Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

За 2022 рік опубліковано чотири випуски та два спеціальні випуски. З електронними версіями випусків ви можете ознайомитися на сайті УНММЖ. На даний момент відбувається набір статей у випуск №4 2022 року (грудень місяць).

Головний редактор Українського науково-медичного молодіжного журналу, професор Сергій Земсков зауважує, що вже розроблено макет сертифікату для рецензентів, який відтепер видається усім рецензентам, котрі надсилають рецензії з 01.11.2022. Якщо ви були рецензентом УНММЖ і бажаєте отримати сертифікат, будь ласка, зверніться на пошту usmyj@nmu.ua. Якщо ви волієте бути рецензентом у нашому журналі – надсилайте листа з інформацією про вас на пошту.

Також оновлено обкладинку для популяризації журналу в міжнародній науковій спільноті. Усі оновлення розміщено на сайті УНММЖ https://mmj.nmuofficial.com/index.php/journal

 

Пресцентр за інформацією УНММЖ