Студенти НМУ провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

04.11.2022

Студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця 3 листопада провели благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України. Всю виставлену на продаж продукцію принесли студенти нашого Університету, а долучитися могли всі бажаючі. Зібрані кошти будуть переведені на потреби наших військових.

Від ранку в морфологічному корпусі НМУ за ініціативою Профкому студентів нашого Університету пройшов благодійний ярмарок. На ньому був представлений широкий вибір товарів: картини, прикраси, книги, солодощі, випічка та багато чого іншого. Абсолютно всю продукцію принесли студенти нашого Університету, переважну більшість з якої зробили самотужки. Приємно відмітити високу якість запропонованого – картини варті стін галерей, а «hand made» солодощі задовільнили б смакові рецептори найвибагливіших гурманів.

Велика подяка всім студентам, які приймали участь в організації та проведенні благодійного заходу. До ярмарку також долучилася й адміністрація Університету, зокрема перший проректор Олександр Науменко, проректори Олександр Канюра та Олег Власенко, профком, декани та викладачі, які зробили значний внесок у збір.

Завдяки небайдужості наших студентів, адміністрації та працівників було зібрано майже 16 тис. гривень. Усі зібрані кошти передадуть до благодійного фонду на потреби ЗСУ. Разом ми сила!

 

Пресцентр за матеріалами Профкому студентів НМУ