Співробітниця НМУ Наталія Сахнацька увійшла до сотні кращих молодих вчених України

28.10.2022

У Київському Будинку вчених Національної академії наук України 15 жовтня 2022 року відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів конкурсу «Молодий вчений року». Вітаємо переможницю всеукраїнського конкурсу у номінації «Науковий гурток» – асистентку кафедри організації та економіки фармації Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Наталію Сахнацьку.

Конкурс «Молодий вчений року» щорічно проводить Міністерство освіти і науки України та Рада молодих вчених при МОН України задля визнання досягнень ста найкращих молодих вчених України у різних галузях знань і сферах діяльності. Цього року при визначенні переможців враховувалися здобутки за 2021 рік.

За результатами оцінок журі та всеукраїнського онлайн-голосування, асистентка кафедри організації та економіки фармації Наталія Сахнацька здобула перемогу у номінації «Науковий гурток». Наталія є науковою керівницею студентського наукового гуртка кафедри організації та економіки фармації, яку очолює доктор фармацевтичних наук, професор Костянтин Косяченко.

«Перемога у всеукраїнському конкурсі «Молодий вчений року» є спільним досягненням усього науково-педагогічного колективу кафедри, загалом нашого Університету, який всебічно сприяє розвитку наукового потенціалу молоді та бере активну участь в організації різноманітних освітніх заходів і проєктів, – зазначила Наталія Сахнацька. Також ми щиро дякуємо всім, хто долучається та підтримує наші ініціативи, адже без ефективної команди майже неможливо досягти таких визначних результатів. Особисто для мене перемога у конкурсі є мотивацією розвиватися та працювати надалі, адже потрапити у сотню кращих молодих вчених України – це досягнення, яке варто постійно обґрунтовувати продуктивною роботою та новими здобутками».

Вітаємо пані Наталію Сахнацьку та колектив кафедри організації й економіки фармації з загальнонаціональним визнанням наукових досягнень і бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!

 

Пресцентр НМУ