СНГ кафедри загальної хірургії №1 НМУ запрошує на «Хірургічний BRAIN-RING»

27.10.2022

Студентський науковий гурток кафедри загальної хірургії №1 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця запрошує майбутніх хірургів взяти участь у «Хірургічному BRAIN-RING». Учасники зможуть попрацювати у лікарській команді, разом скористатися накопиченими теоретичними знаннями з хірургії та випробувати себе в ситуаціях, де треба поставити точний діагноз на основі симптомів тощо. Захід запланований на суботу 5 листопада.

Якщо ви цікавитеся хірургією та мрієте спробувати розв’язувати складні клінічні випадки, бажаєте випробувати свої знання та клінічне мислення і «поламати голову» над хірургічними ребусами, тоді запрошуємо взяти участь у «Хірургічному BRAIN-RING».

Структура завдань різноманітна. Буде три раунди – після кожного вибуватиме певна кількість учасників, відповідно до набраних балів. А перші три місця отримують нагороди.

І раунд — тестові завдання хірургічного профілю.

ІІ раунд — клінічні завдання, ребуси та загадки на хірургічну тематику.

ІІІ раунд (фінал) – вибір категорії (воєнно-польова хірургія, абдомінальна хірургія та гнійна хірургія) з різним типом складності завдань.

Грати будемо у командах по 4-5 осіб – курс та факультет не мають значення. Не знаєте з ким податися? Не проблема, адже зареєструватися можна й індивідуально! Головне – встигнути відправити заявку на участь до 1 листопада включно. А вже 2 листопада з вас та інших індивідуалістів будуть сформовані команди!

Реєстраційну анкету знайдете за посиланням: https://forms.gle/g21ZRvnFRcGhKH427

Захід розпочнеться об 11:00 у суботу 5 листопада за адресою: просп. Перемоги, 34 – морфологічний корпус, 3 лекційна аудиторія.

Із запитаннями й уточненнями пишіть у Теlegram до:

@alois_ilona або @prykhodko96

 

Пресцентр НМУ зі інформацією СНГ кафедри загальної хірургії №1