Студенти НМУ можуть взяти участь у конкурсі на ґрант Scholarship

12.10.2022

Студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця мають можливість приєднатися до соціального проєкту Scholarship, конкурсу студентських робіт від потенційних роботодавців. Учасники можуть виграти ґрант у 18 000 або 25 000 гривень на компенсацію навчання в українських закладах вищої освіти.

В ці складні часи для України важливо підтримувати молодь. Адже від цього залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої держави. Багато українських родин постраждало від безлюдяної агресії країни-терориста. Соціальна програма Scholarship дозволить поліпшити фінансове становище та якнайшвидше працевлаштуватися.

Головна ідея програми Scholarship – пошук талановитої та перспективної молоді у закладах вищої освіти (ЗВО) по всьому світу. Відбір відбувається через проведення різних олімпіад, змагань і конкурсів. Цей соціальний проєкт фінансують комерційні організації, підприємці та бізнес. Відмінна особливість програми – приз не виплачується грошима, а перераховується на рахунок навчального закладу за оплату навчання.

Зацікавленість спонсорів полягає у пошуку майбутніх кадрів зі студентської лави. Тематика конкурсу безпосередньо пов’язана зі сферою діяльності спонсора, який сплачує грошові призи. Якщо конкурсант проявить себе, то зможе ще під час навчання пройти стажування в компанії, а після отримання диплому – відразу працевлаштуватись.

Надіслати заявку на конкурс може будь-який студент, який є громадянином України та навчається у ЗВО за контрактом. Спеціальність, факультет і курс – значення не мають. Участь повністю безкоштовна.

Зараз відкрито дві номінації:

> на 18 000 гривень від https://seoquick.com.ua/ua/scholarship-ua/

(запитання та роботи надсилати на пошту: lily@scholarship.events);

> на 25 000 гривень від https://safetradebinaryoptions.com/ua/scholarship

(питання та роботи відправляти на скриньку: scholarship@safetradebinaryoptions.com).

 

                 Пресслужба