ПРОФЕСОРУ ЛЕОНАРДУ ПЕТРОВИЧУ ЧЕПКОМУ – 90!

02.03.2015

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає з 90-річним ювілеєм доктора медичних наук, Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України, професора кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Леонарда Петровича Чепкого.

ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ЛЕОНАРДЕ ПЕТРОВИЧУ!

Прийміть найщиріші сердечні вітання з нагоди урочистого дня Вашого ювілею.

Знаменну дату Вашого 90-річчя Ви зустрічаєте сповненим енергії та оптимізму. Ваш життєвий і професійний шлях є невід’ємною складовою розвитку Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Озирнувшись на складний і цікавий життєвий шлях, сповнений не лише труднощів та перешкод, а й яскравих незабутніх моментів, Ви, безумовно, маєте пишатися набутим багатющим життєвим досвідом та сердечністю у ставленні до людей, яку Вам вдалося зберегти, попри всі проблеми та негаразди. Ваша вражаюча працелюбність, самовідданість, щирість, принциповість, неприйняття будь-якої несправедливості, готовність завжди протягнути дружню руку допомоги відомі кожному.

Неоціненним є Ваш внесок у Велику Перемогу на фронтах Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. Ми в неоплатному боргу перед Вами і щиро вдячні за взірцеву мужність, силу духу та самопожертву в боях за рідну землю.
Для всіх нас висока честь бути Вашими сучасниками та колегами.

Леонарду Петровичу Чепкому – 90!

 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця