18 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося урочисте відкриття П’ятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014»…

19.03.2014
18 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося урочисте відкриття П’ятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014», у якій взяв участь Національний медичний університет імені О.О. Богомольця.
Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ». Виставка є найбільшим професійним форумом освітніх, наукових та науково-технічних інновацій, ефективним майданчиком для діалогу представників державного сектору, закладів освіти різних країн, компаній-виробників програмних рішень, інструментом популяризації новітніх освітніх методик і педагогічних технологій та сучасних електронних засобів навчання, спрямованих на формування європейського рівня стандартів національної освіти.
Свої вагомі досягнення презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану. Зокрема, 147 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ; 12 зарубіжних закладів освіти та міжнародних представництв; 667 органів управління освітою, закладів післядипломної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчальних закладів; 136 професійно-технічних навчальних закладів, навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти; 33 виробники та дистриб’ютори сучасних засобів навчання, проекти, програми та рішення для галузі освіти, видавництва, освітні портали.
З привітанням до учасників та гостей виставки звернулися Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Л.М. Гриневич, в.о. першого заступника Міністра освіти і науки України І.Р. Совсун, Президент Національної академії педагогічних наук України В.Г. Кремень.
Національний медичний університет імені О.О. Богомольця одержав Сертифікат якості наукових публікацій та був нагороджений Дипломом Гран-прі «Лідер вищої освіти України» і Золотою медаллю у номінації «Сучасні програми, інноваційні підходи та рішення для підвищення якості освіти».
Український медичний ліцей було нагороджено Золотою медаллю у номінації «Педагогічна майстерність – домінанта професійної дії вчителя, викладача».