Вітаємо з Днем народження академіка НАМН України Юрія Антипкіна!

26.06.2023

Від імені всього колективу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця щиросердно вітаємо з Днем народження члена Наглядової ради Університету, директора Інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О. М. Лук’янової НАМН України, академіка НАМН України, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора медичних наук, професора  Юрія АНТИПКІНА!

Шановний Юрію Геннадійовичу!

Від усієї душі бажаємо Вам відмінного здоров’я, сімейного щастя і благополуччя під мирним небом незалежної України, гарного настрою й позитивних емоцій, невичерпних сил та енергії задля виконання надважливої місії – розвитку медичної науки в галузі охорони здоров’я матері та дитини і підготовки висококласних лікарів-педіатрів, акушерів та гінекологів!

Своєю багаторічною сумлінною та самовідданою працею Ви досягли значних результатів і стали відомим вченим-клініцистом, підготували велику плеяду талановитих учнів-послідовників, які гідно продовжують Вашу справу не тільки в Україні, а і в багатьох країнах світу.

Нехай роки не будуть владні над Вами, бажання працювати і відкривати нові горизонти не полишає ні на мить, а Ваші зусилля, спрямовані на благороднішу справу людства, завжди наповнюють життя українців здоров’ям та щастям!  

 

З глибокою повагою до Вас

Ректор, професор Юрій Кучин