29 березня на базі кафедри фізичного виховання і здоров’я були проведені змагання VI відкритої Універсіади НМУ з стрітболу

30.03.2014
29 березня на базі кафедри фізичного виховання і здоров’я були проведені змагання VI відкритої Універсіади НМУ з стрітболу.
Стрітбол завжди користується великою популярністю серед студентської молоді. Так цього року до нас завітали 14 команд, які представляли ВНЗ і спортивні колективи м. Києва та області.
За результатами запеклої боротьби, яка точилася у підгрупах, до фіналу змагань вийшли дві команди Національного авіаційного університету (НАУ), команда «Маріам» та команда Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.
Після достатньо складних ігор фінальної частини змагань (наша команда перемогла у півфіналі «Маріам», а у фінальній грі з різницею лише у 2 очки поступилася збірній НАУ) команди переможниці розташувалися наступним чином:
І місце НАУ;
ІІ місце НМУ імені О. О. Богомольця;
ІІІ місце «Маріам».
В складі команди нашого університету грали: Дмитренко Артем, Джміль Павло, Прокопович Владислав та Гусєв Вадим.
Особливого колориту спортивному святу надали емоційні виступи танцювальної групи дівчат нашого університету, які протягом не одного місяця готувалися під керівництвом викладачів кафедри Болгар М.А. та Пустолякової Л.М.