СРІБНОЮ ПРИЗЕРКОЮ ЄВРОПИ ІЗ ПАУЕРЛІФТИНГУ СТАЛА СТУДЕНТКА МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №2 АНІТА СЛОБОДЯН

28.08.2021

Студентка 4-го курсу медичного факультету №2 Аніта Слободян стала срібною призеркою Європи з пауерліфтингу. Ось її розповідь:

“Мені 20 років. Займаюсь пауерліфтингом три роки. У кінці квітня цього року виконала норматив майстра спорту, стала чемпіонкою України. Після цих змагань мене відібрали для участі у чемпіонаті Європи та світу з пауерліфтингу серед юніорів 2021 року, який проходив у Румунії. На чемпіонаті Європи я посіла друге місце й забрала всі срібні «малі» медалі в трьох вправах триборства.

Маю 8 вдалих спроб із 9.

Присідання – 180 кг

Жим – 100 кг

Тяга – 175 кг

Загальна сума = 455 кг

Власна вага – 62.640 кг

Підготовка була дуже важкою. П’ять тренувань на тиждень по 3-4 години. Оскільки це екіпіровка, то я постійно вся у синцях та порізах. Троксевазин постійно зі мною. Це одна сторона перемоги, проте мені подобається цей вид спорту, подобається прогресувати, щодня ставати сильнішою і фізично, і морально.

Цього разу змагання пройшли, як одна мить. Ще й досі не усвідомила, шо стала срібною призеркою Європи. Та й часу усвідомлювати немає, бо вже активно готуюся до  чемпіонату світу! Хочеться достойно представити Україну й там! ”

 

Прес-центр за матеріалами деканату медичного факультету №2