(УКР) ВІТАЄМО ПЕРШОГО ПРОРЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ ЯРОСЛАВА ВОЛОДИМИРОВИЧА ЦЕХМІСТЕРА

18.10.2014
Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає з днем народження першого проректора з науково-педагогічної роботи, Заслуженого працівника освіти України, доктора педагогічних наук, професора ЯРОСЛАВА ВОЛОДИМИРОВИЧА ЦЕХМІСТЕРА.
ШАНОВНИЙ Ярославе Володимировичу!
Звідусіль линуть зараз до Вас щирі вітання з нагоди Вашого Дня народження!
У нашому колективі високо цінують Вашу самовіддану працю, професіоналізм, високу самодисципліну, роботу на кінцевий результат для усього Університету. Щодня скрупульозно, ні на хвилину не послаблюючи уваги, як механізм годинника, робите Ви свою важливу справу.
Нехай на професійній стезі повсякчас все буде зрозуміло і просто, а любов родини та відданість колег будуть постійними Вашими супутниками. Нехай невичерпне джерело Віри наповнює Ваші життєві сили терпінням та оптимізмом, додає наснаги й ентузіазму.
Цього чудового дня, коли золота осінь ще в силі і радують око барвисті убори природи, Ярославе Володимировичу, прийміть наші сердечні побажання!
Зичимо Вам міцного здоров’я та щастя, життєвих сил та любові, радісних подій і звершень, плідної праці та подальших успіхів у всіх починаннях, бадьорості духу, злагоди та достатку у Вашому домі, мирного і спокійного неба над Вашою родиною і над нами усіма!