15.10.2013
Освітній проект «Академія навичок»
 
Повідомляємо, що Всеукраїнська молодіжною громадською організацією «Українська Студентська Спілка», в рамках інноваційного проекту «Центр Майбутнього: Золотий кадровий резерв нації» реалізується освітній проект «Академія навичок», метою якого є поєднання на одному ресурсі он-лайн навчання за участю кращих іноземних та вітчизняних тренерів, створення карти цілей і паспортів професій учасників проекту з урахуванням їх індивідуальних особливостей і особистісних навичок. Заплановане впровадження нових інтерактивних форм спілкування с студентів з їх майбутніми роботодавцями.
За півтора роки реалізації Проекту сформовано базу талановитої молоді. На сьогодні 2657 осіб входять до складу Золотого кадрового резерву.
Метою подальшої реалізації Проекту є продовження формування бази в кожному регіоні України. До кінця 2013 року планується залучити до 10 тисяч учасників. Проект повинен допомогти молоді отримати роботу, створити нові можливості для особистісного зростання, а також розкрити свій потенціал та перейти на новий рівень у своїй діяльності.
Враховуючи соціальну спрямованість Проекту, його освітнє та консолідуюче значення для студентства, просимо поінформувати студентів та аспірантів про реалізацію вищезазначеного Проекту.
Додаткову інформацію можна отримати у Координатора Проекту Марії Богуслав (тел. 063-045-64-76) або на офіційному веб-сайті «Академії Навичок»: www.skillsacademy.com.ua
 
 

Перший заступник Міністра

Є.М. Суліма