03.03.2013
Баскетбол – сила, швидкість, азарт
Згідно з положенням про проведення V відкритої Універсіади НМУ імені О.О. Богомольця 2013 року, 3 березня в спортивному комплексі Університету пройшли ювілейні змагання зі стрітболу серед чоловіків. Цього року в змаганнях взяли участь чотири команди НМУ, дві команди НАУ, команди КНУБА, НУКМА, «Київцентравіо» («Трансформери») м. Бориспіль, колектив фізкультури м. Бровари, загалом – понад 50 спортсменів.
У двох підгрупах, на які були розподілені усі команди, найзапекліша боротьба точилася між представниками НМУ, НАУ та командою м. Бориспіль. У результаті до півфіналу потрапили три команди НМУ та команда «Трансформери» з м. Бориспіль. У боротьбі за І місце зійшлися  команди НМУ «Стіфлер» та «Джастін тім». Перемога була на стороні молодої команди «Джастін тім» в складі Дмитренка Артема (мед. ф-тету №3, І курсу), Шнеля Павла (мед. ф-тету №2, ІІ курсу), Гусєва Вадима (мед. ф-тету №2, І курсу). Другими були ветерани збірної команди НМУ з баскетболу: Купрейчик Віктор (мед. ф-тет №1, ІV курс), Рейзін Євген (мед. ф-тету №2, ІV курс) та Нагорний Євген (стомат. ф-тет). Третьою була команда з м. Борисполя. Кращим гравцем турніру був обраний Рейзін Євген – незмінний учасник усіх попередніх турнірів.
Усіх учасників змагань було нагороджено медалями та квитками на календарний матч чемпіонату Прем’єр-ліги України з баскетболу.