22.10.2012
ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА УНІВЕРСИТЕТУ ЗІ СТУДЕНТАМИ 3 КУРСУ
                  
Нещодавно на клінічній базі кафедри загальної хірургії №2 НМУ, в міській клінічній лікарні №3 відбулася зустріч  проректора з науково-педагогічної роботи член-кор. НАМН України професора О.П. Яворовського із студентами 3 курсу мед. ф-ту №4, присвяченої важливій події – відкриттю реконструйованої студентської аудиторії.
Студентів, присутніх на лекції з загальної хірургії, прийшли привітати з поліпшенням умов навчання завідувачі кафедр загальної хірургії №2 –  проф. О.Ю. Іоффе,  акушерства та гінекології №2 –  проф. О.П. Гнатко, внутрішніх хвороб стоматологічного факультету – проф. О.Б.Яременко, пропедевтики внутрішніх хвороб №2 – проф. Т.С. Нікула та співробітники кафедр.
         Професор  О.П. Яворовський привітав студентів із отриманням чудової, фактично нової аудиторії і відзначив внесок завідувача кафедри загальної хірургії №2 проф. О.Ю. Іоффе в поліпшення умов навчання студентів університету.
         Олександр Петрович відмітив, що традиція духовного збагачення молодих душ студентів продовжує залишатися важливим виховним фактором майбутніх лікарів.
         Керівництво університету постійно дбає про покращення матеріально-технічної бази університету, в тому числі клінічних кафедр. Сьогодні ми є свідками прекрасно виконаної роботи за дуже короткий термін, всього за 2 тижні: в приміщенні аудиторії стоять нові вікна, зручні крісла, нові опалювальні прилади, великий екран для демонстрацій лекційного матеріалу.
         Завідувач кафедри загальної хірургії №2 проф. О.Ю. Іоффе звернувся до студентів із закликом відвідувати лекції, адже в своїх лекціях вони передають  не тільки теоретичний  матеріал, а і свій багатий досвід в практичній медицині.  Він зауважив, що поліпшилися умови і для проведення практичних занять, адже більшість навчальних кімнат було відремонтовано. Завідувач кафедри побажав студентам здоров’я і   успіхів у навчанні.
         Студентка 3 курсу мед. ф-ту №4 Даша Аронова відзначила, що студенти пишаються тим, що навчаються в навчальному закладі з великими традиціями. Від  імені студентів курсу вона подякувала керівництву університету за постійне поліпшення умов навчання і проживання в гуртожитках.