01.10.2012
ВДАЛИЙ ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ СТАРТ СЕЗОНУ
       Цього навчального року чоловіча та жіноча збірні команди НМУ імені О.О. Богомольця з волейболу беруть активну участь у Кубку та чемпіонаті Київської області у рамках Клубно-зальної ліги з класичного волейболу, де змагаються майже 60 команд із різних навчальних закладів та спортивних клубів.
Чоловіча збірна нашого університету вдало стартувала у цих змаганнях 1 жовтня отримавши перемогу над командою Київського спортивного ліцею інтернату з рахунком 3:0, яка була зіграна в гостях у спортивному комплексі КСЛІ.
До складу збірної з волейболу НМУ імені О.О. Богомольця входять студенти різних курсів та факультетів, а саме до чоловічої команди: Володимир Юричко, Андрій Кашпур, Ростислав Андрусенко, Антон Каранда,  Богдан Кліменко, Андрій Троцький, Кирил Гавриленко, Назар Чумак. До складу жіночої команди увійшли: Анжела Коробенко, Мирослава Іщун, Тетяна Олексюк, Світлана Коровіна, Інна Левченко, Жанна Чайка, Юлія Ординьська, Яна Кумпаненко, Ольга Сокол та Ольга Руснак.
Загалом у 2012-2013 рр. планується зіграти близько 18-20 ігор для чоловічої та 15-16 для жіночої команд за сезон у спортивному комплексі НМУ та інших спортивних комплексах Київської області.