21.10.2012
СТАРТ «СТУДЕНТСЬКОЇ ЛІГИ «ДИНАМО» З ФУТБОЛУ РОЗПОЧАТО
13 жовтня 2012 року розпочався чемпіонат з футболу «Студентська ліга «Динамо». У турнірі беруть участь 12 команд з провідних навчальних закладів нашої столиці. Серед них такі футбольні зубри: НТУУ «КПІ», НПУ імені М.П. Драгоманова, КНЕУ імені В. Гетьмана, НУХТ, НТУ, КНУ імені Тараса Шевченка, збірна НМУ імені О.О. Богомольця та інші футбольні команди. Змагання відбуваються кожної суботи на базі футбольного клубу «Динамо» в Кончі-Заспі.
Перший тур для нашої збірної  виявився достатньо складним, через те що суперниками були переможці минулорічного чемпіонату – команда НПУ імені М.П. Драгоманова. Незважаючи на це, наша команда дуже вдало розпочала гру і перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь НМУ. У другому таймі, як і очікувалося, команда суперників здійснювала активний тиск на ворота, але наші хлопці зуміли відбити їх наступ, показавши свій бійцівський дух, незламний характер та жагу до перемоги. Фінальний свисток зафіксував перемогу збірної НМУ з рахунком 2:1, що надзвичайно порадувало вболівальників нашої команди.
У другому турі, який пройшов 20 жовтня, наша збірна впевнено перемогла збірну КНЕУ імені В. Гетьмана з рахунком 7:2.
        Значну роль у здобутих перемогах відіграла впевнена гра нашого воротаря Олега Войтовича – студента першого курсу, який неодноразово виручав команду. Також слід подякувати всім футболістам, які відважно захищали честь Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.
Вітаємо і бажаємо подальших перемог!