03.09.2012
На адресу Університету від Громадської ради при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України надійшов лист наступного змісту:
Шановні колеги!
Від імені Громадської ради при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту щиро вітаю учнів, студентів, педагогічних, наукових і науково- педагогічних працівників навчальних закладів, працівників органів управління освітою, а також батьків, діти яких навчаються, з Днем знань і початком 2012/2013 навчального року.
Першовересневий день – традиційно святковий день для тих, хто розпочинає навчання чи навчається у школі, професійно-технічному, вищому навчальному закладі, їхніх батьків та всієї педагогічної громадськості України.
Бажаю всім учасникам навчального процесу успішного старту на освітньому шляху і досягнення високих результатів на фініші навчального року.
Хочу запевнити вас, що Громадська рада як громадський консультативно-дорадчий орган завжди буде вашим надійним партнером у реалізації реформ дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно- технічної і вищої освіти та захисником прав на здобуття якісної освіти.
Усім вам міцного здоров'я, щастя і невичерпного натхнення.
Голова Громадської ради 
Я.Я. Болюбаш