12.04.2012
ПЕРЕМОГА СТУДЕНТКИ УНІВЕРСИТЕТУ НА КОНКУРСІ «СТУДМІС КИЄВА»
12 квітня у столиці відбувся конкурс краси, кмітливості та таланту «СтудМіс Києва». Як повідомляє офіційний сайт Київської влади, другий рік поспіль найкращі студентки Києва змагаються за звання «СтудМіс Києва» та право представляти місто у Всеукраїнському конкурсі краси, кмітливості та таланту «СтудМіс України».
Цьогорічний конкурс присвячений відзначенню Року спорту та здорового способу життя та проведенню в Україні чемпіонату з футболу Євро-2012. У ньому взяли участь 12 фіналісток, обраних серед всіх переможниць конкурсів краси вишів Києва.
Конкурс, що проходив на сцені розважального комплексу «Arena Entertainment», розпочався з дефіле дівчат у сукнях в етностилі від дизайнера Оксани Полонець. Особливістю конкурсу був вихід конкурсанток у спортивній формі національної збірної України з футболу. Конкурс талантів перетворив дівчат на справжніх зірок сцени. Наприкінці вечора найяскравішою подією стало дефіле у вечірніх дизайнерських сукнях від Андре Тана.
Учасниці довели, що дівчина повинна мати не тільки красиву зовнішність, а також гідну освіту, природну кмітливість, вести здоровий спосіб життя та мати активну соціальну позицію.
Оцінювали конкурсанток відомі спортсмени, дизайнери, представники медіа та шоу-бізнесу. Цьогоріч звання найкрасивішої студентки Києва отримала студентка 4 курсу стоматологічного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Анастасія Панченко.
Ведучий конкурсу – шоу-мен Іван Потєхін.
Конкурс проходив за підтримки Київської міської державної адміністрації, Головного управління з питань підготовки та проведення Євро-2012, Головного управління в справах сім’ї, молоді та спорту Києва.