26.02.2012
   Майстри баскетбольного м’яча
         За календарем ІV відкритої Універсіади НМУ 26 лютого були проведені змагання для любителів стріт-болу (гра 3 на 3 на одне баскетбольне кільце до 21 набраних очок)
Враховуючи популярність цього виду спорту щороку ми запрошуємо збірні команди ВНЗ м. Києва для участі в змаганнях. Так, цього року до нас завітали команди НТУУ “КПІ”, КНУБА, НУКМА, Юридична академія і т.д. Чотири команди представляли НМУ. Всі команди були розподілені на 2 підгрупи по 5 команд.  До фіналу потрапили по 2 команди з кожної групи – це 3 команди НМУ та збірна Юридичної академія. В фіналі більш спритнішими були юристи, які і виграли змагання з рахунком 21:17. Збірні команди НМУ виступили достатньо впевнено і зайняли 2, 3, 4, 6 місця. Кращим гравцям турніру був обраний Овчарук Денис фарм. факультет, 4 курс. За різні збірні команди НМУ виступали: Рейзін Євген – 2 медичний, 5 курс; Купрейчик Віктор – 1 медичний, 5 курс; Берестов Олександр – фарм. факультет, 4 курс; лікар-інтерн Нагорний Євген – стоматолог; Рибінський Юрій – медичний факультет; Шекунець Юрій – медичний факультет.
На закриті змагань переможці отримали кубок, та грамоти за підписом ректора НМУ імені О.О. Богомольця академіка НАМН України, професора Москаленко В.Ф.
 
Головний суддя змагань, ст. викладач кафедри фізичного виховання і здоров’я М.С. Задорожний
фотограф Чумаков Володимир – студент медичного факультету №2