(УКР) Студенти НМУ стали переможцями Чемпіонату України

03.03.2014
Студенти НМУ стали переможцями Чемпіонату України
З 28 лютого по 2 березня на спортивній базі «Нікопольський «Колос» відбувся V чемпіонат України з гирьового спорту серед студентів ВНЗ ІІІ – ІV рівня акредитації.
    У змаганнях взяли участь спортсмени з 20 вузів, які представляють 10 міст з різних областей України та АР Крим.
    Збірна команда НМУ імені О.О. Богомольця достойно виступила у цих престижних змаганнях і посіла І місце у командному заліку. В особистому заліку призерами змагань у своїх вагових категоріях стали : Ігнатенко Олександр , медичний факультет №4 – ІІ місце, Ткачук Микола, член атлетичного клубу НМУ « Тонус» – І місце, Линник Юлія, медичний факультет №2 – ІІІ місце, Полюхович Аліна та Дяченко Галина, медичний факультет №4 – ІІІ місце. Крім того, слід відзначити виступи студентів, які зробили вагомий доробок у перемогу збірної команди нашого університету: Мураш Віталій, медичний факультет №4, Єфименко Роман, медичний факультет №1, Привалов Максим, медичний факультет №1, Хоруженко Денис, медичний факультет №2, Егембердиєв Зеріпбай, стоматологічний факультет.
    Переможці і призери змагань вибороли право на участь у чемпіонаті світу з гирьового спорту серед студентів, який відбудеться на початку червня поточного року у м. Ліон, Франція.